top of page

OVER ikgadrvoor.nl

MISSIE

www.ikgadrvoor.nl is een coachingplatform dat ik (lees hieronder meer over mij) in het leven heb geroepen om mensen te helpen met doelen behalen, hun leven in te vullen op een manier die zij graag willen en/of te coachen bij zelfstandig ondernemen en het opbouwen van hun eigen bedrijf. 

Dus bedoeld voor:

- (Startende) zelfstandig ondernemers

- Mensen die ergens voor willen gaan en hier graag wat ondersteuning en coaching bij willen en kunnen gebruiken.

Want wat is er nou fijner om te doen dan wat jij heel leuk vindt om te doen en waar je goed in bent?

COACHING
Samen gaan we voor het behalen van JOUW doelen. Dromen, wensen en dingen die je graag zou willen bereiken.
Onderweg daar naartoe, wordt je gecoacht bij het nemen van mentale en praktische hindernissen waardoor jij daar beter mee leert omgaan en zo getraind wordt makkelijker bij je doelen te komen. Ook wordt je geïnspireerd om door te zetten omdat als je echt op het goede spoor zit, je daar alleen maar gemotiveerder door raakt. Zo kun je makkelijker de vrijheid vinden om te doen wat je écht wilt! Of dit nou op werkvlak is of voor persoonlijke doeleinden.

Als je grotendeels al doet wat je heel leuk vindt en waar je kracht ligt maar je zou dit wel verder uit willen bouwen tot werk (van je hobby je werk maken!) en je wilt er echt voor gaan, kun je daar ook nog een leuke boterham mee verdienen op jouw eigen unieke manier. Daarom help ik ook (startende) ondernemers bij het opbouwen en ontwikkelen van hun eigen bedrijf en gaan we aan de slag met er écht voor te gaan!

Maar misschien heb je het op werkgebied al wel heel goed voor elkaar en zijn er andere dingen die je graag zou willen doen maar niet lukken door bepaalde redenen dan is mijn coaching misschien wel iets voor jou.

 

 

DOEN

Ik heb een praktische coachingmethode omdat ik van mening ben dat door te doen, je uit je vaste patroon gaat en er dingen in beweging gezet worden. En je hoeft dit niet alleen te doen. Dat doen we samen. Stap voor stap. Je moet zelf aan de slag! Maar ik denk graag met je mee en we maken samen plannen en afspraken hoe we jouw doelen kunnen behalen en jouw dromen, fantasie en unieke hersenspinsels werkelijkheid kunnen laten worden. Door zo'n traject in te gaan en stappen te gaan zetten maak je persoonlijke groei door en kun je uiteindelijk zelfstandig bereiken wat je graag zou willen. En dát is het doel van de coaching!

 

ZELFSTANDIG ONDERNEMEN
Als je in loondienst voor een werkgever werkt kan het heel goed zijn dat je prima op je plek zit. Maar als dit niet het geval is en in loondienst werken is niet helemaal wat je zoekt en niet wat je écht leuk vindt, kun je ook je eigen bedrijf beginnen.
Of misschien doe je een opleiding in een bepaalde richting en wil je jezelf ontwikkelen en gaan ondernemen in jouw vakgebied, zonder in loondienst te hoeven.
Als je zelfstandig ondernemer bent heb je veel vrijheid omdat je helemaal tot in de puntjes kunt bepalen wat, hoe en wanneer jij het allemaal doet. Als je het goed aanpakt kun je doen wat je écht leuk vindt, waar je hart ligt, waar je goed in bent én daar een boterham mee verdienen. Als je vanuit intrinsieke motivatie, passie en liefde voor jezelf en jouw vak onderneemt, wordt je een blijer mens en is de kans groot dat je de mensen om je heen raakt en inspireert. ​Het is hard werken! Maar dat is helemaal niet erg als je doet wat je leuk vindt. En je krijgt er zoveel mooie dingen voor terug!

 

ANGSTEN/BLOKKADES

Maar echt gáán en blijven gaan voor je doelen, dromen en idealen vergt doorzettingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit en enige vrijheid in je denken en je zijn. Teveel nadenken, piekeren, besluiteloosheid, onzekerheid, angsten en twijfels kunnen je remmen in je zijn en je weerhouden er écht voor te gaan en te doen wat je écht leuk vindt. Samen gaan we ervoor om jou beter met al deze obstakels en blokkades te leren dealen zodat je meer vrijheid en zelfvertrouwen kunt vinden om er écht voor te gaan.​


 

MOTIVATIE

Door mijn eigen struggles en ervaringen en die van de mensen om mij heen heb ik geleerd te gáán en écht te ondernemen en heb ik voor mijzelf werkzaamheden en activiteiten weten te creëren die mij inspireren, waar ik blij van wordt en mij motiveren om nog meer te gaan doen en dit ook te blijven doen. Waar ik ook heel blij van wordt en geïnspireerd door raak is om anderen hierbij te ondersteunen zodat nog meer mensen gaan doen wat ze leuk vinden en waar hun kracht ligt. Ik gun iedereen een leven en een job waar hij/zij in kan shinen en uitblinken. Want het leven is te kort om niet te doen wat je leuk vindt!

Ik denk dat als iedereen doet wat hij/zij écht leuk vindt, de wereld een stuk mooier wordt.

Zet Die Doelen

Doe! Je Ding

Face Je Angst

Ken Je Kracht

Volg Je Hart

Work Je Flow

Poets Je Etalage

Fix Je Admi

Wie ben ik?

289763793_5640653135958594_8046110964056919267_n_edited.jpg

Nils Westerhoff

| Zangcoach | Muzikant | Songwriter | Producer |

Ik ben zelfstandig ondernemer sinds 2015. Vanaf toen tot nu heb ik een goed lopende eenmanszaak opgebouwd waar ik een stabiel inkomen uithaal d.m.v. allerlei superleuke, vooral muzikale activiteiten, workshops, bootcamps en lessen;

NW Music | Coaching & Production.

 

Naast mijn werkzaamheden als songwriter en muziekproducer, geef ik als zzp'er onder de vlag van Vocal Center, een gerenommeerd landelijk zangbedrijf, kwalitatieve, praktische en resultaatgerichte zangcoachings, groepszanglessen en songwritinglessen. Ook organiseer ik zang- en songwritingcamps in binnen- en buitenland. Binnen Vocal Center ben ik samen met een aantal collega's onderdeel van een speciaal zorgteam waarmee we een adviserende rol hebben met betrekking tot stemproblemen en stemonderhoud. Ook geven we vocal massages om de zangspieren te ontspannen.


Nadat ik van het conservatorium af kwam ging het ondernemen in het begin niet vanzelf en ik had de nodige opstartproblemen. Ik had verschillende geestdodende bijbaantjes omdat ik onbekend en passief was in het ondernemen en op zoek was naar wat ik nou eigenlijk wilde. Ik moest het echt leren. Vallen en opstaan. Daar heb ik andere mensen voor nodig gehad, zoals je voor veel dingen in het leven anderen nodig hebt om je soms even op weg te helpen en van te leren. En nog steeds, als ik weer een leuk project of concept bedacht heb waar ik alleen al van het idee blij en geïnspireerd door raak, moet ik constant tijd en energie in dingen blijven steken om deze van de grond te krijgen en succesvol te houden. En soms lukken dingen ook niet, maar dat is ook oké. Ik heb bijvoorbeeld in 2021 een VOF opgebouwd samen met iemand. Een bedrijfje in animaties en storytelling. Dit is door verschillende omstandigheden helaas niet gelukt en we hebben alles weer op kunnen doeken. Shit happens! Maar er zijn nog genoeg andere mooie mogelijkheden en uitdagingen. 

Het zelfstandig ondernemen kost al met al wat best wat bloed, zweet en tranen maar precies dáárdoor krijg je er, als je handelt vanuit (zelf)liefde en passie voor dingen, mooie energie, positieve vibes, mooie momenten, successen en inkomen voor terug die je dan allemaal weer kunt inzetten om door te gaan. En zo doe je het grootste deel van de tijd wat je leuk vindt! Op een tempo dat jij zelf bepaalt. Op een plek die je zelf bepaalt. Op een werkwijze die je zelf bepaalt. Tuurlijk zijn er ook minder leuke dingen. Maar dat hoort nou eenmaal bij het leven.

Ik geef vanaf 2012 zanglessen en tegenwoordig echt meer zangcoaching(zangles 2.0). En mijn kracht is te verbinden met mensen, ze te enthousiasmeren en ze laten groeien in hun kunnen! Ik ben open, geduldig en begripvol, heb een hoog empathisch vermogen, probeer overal zonder vooroordeel in te gaan en laat iemand altijd zijn wie die is. Vanuit daar en help ik startende ondernemers met het opbouwen van hun bedrijf waarin zij kunnen shinen omdat ze in hun kracht komen te staan doordat ze doen wat ze écht willen. En niet alleen het opbouwen van een bedrijf, maar iedereen die voelt dat hij/zij nog niet volledig bloeit en die een zetje nodig heeft om gas te geven en te bloeien.

Opleiding

  • ArtEZ Conservatorium | Popacademie

  • Vocal Center | Interne opleiding tot vocal coach

Certificering

  • ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten | HBO Bachelor of Music
     

  • Vocal Center | Certificaat Level C

  • Vocal Center | Certificaat Level D

  • Vocal Center | Zorgteam Member

  • THIM Hogeschool voor de Fysiotherapie | Vocal Massage

bottom of page