top of page

OVER ikgadrvoor.nl

MISSIE

www.ikgadrvoor.nl is een coachingplatform dat ik (lees hieronder meer over mij) heb gecreëerd om mensen te ondersteunen bij het behalen van doelen, hun leven in te vullen op een manier die ze verkiezen, en hen te coachen bij zelfstandig ondernemen en het opbouwen van een eigen bedrijf.

Dus bedoeld voor:

 • (Startende) zelfstandig ondernemers

 • Mensen die ergens voor willen gaan en hierbij ondersteuning en coaching willen.

Wat is er nu fijner dan dat te doen wat je graag doet en waar je goed in bent?

COACHING

Samen streven we naar het behalen van JOUW doelen: dromen, wensen en dingen die je graag wilt bereiken. Tijdens deze reis coach ik je bij het overwinnen van mentale en praktische hindernissen, zodat je beter met ze om kunt gaan en meer getraind wordt om je doelen te bereiken. Je wordt geïnspireerd om door te zetten omdat op het juiste pad zijn je alleen maar gemotiveerder maakt. Zo vind je de vrijheid om te doen wat je écht wilt, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Als je al grotendeels doet wat je graag doet en waar je kracht ligt, maar dit wilt uitbouwen tot werk (van je hobby je werk maken!) en er echt voor wilt gaan, help ik ook (startende) ondernemers bij het opbouwen en ontwikkelen van hun eigen bedrijf.

Misschien heb je het op werkgebied al goed voor elkaar, maar zijn er andere dingen die je graag wilt doen, maar niet lukt door bepaalde redenen. In dat geval is mijn coaching misschien wel iets voor jou.

 

 

DOEN

Ik hanteer een praktische coachingmethode omdat ik geloof dat door te doen, je uit je vaste patroon stapt en dingen in beweging worden gezet. Je hoeft dit niet alleen te doen; we doen het samen, stap voor stap. Door dit traject te doorlopen, maak je persoonlijke groei door en kun je uiteindelijk zelfstandig bereiken wat je wilt. Dat is het doel van de coaching!

 

 

ZELFSTANDIG ONDERNEMEN

Als je in loondienst werkt, kan het zijn dat je prima op je plek zit. Maar als dit niet het geval is en werken in loondienst niet is wat je zoekt en niet is wat je écht leuk vindt, kun je overwegen om je eigen bedrijf te beginnen. Ook als je een opleiding volgt in een bepaalde richting en je wilt ontwikkelen en ondernemen in jouw vakgebied, zonder in loondienst te hoeven, is zelfstandig ondernemen een optie. Zelfstandig ondernemer zijn geeft je veel vrijheid omdat je alles tot in de puntjes kunt bepalen. Als je het goed aanpakt, kun je doen wat je écht leuk vindt, waar je hart ligt, waar je goed in bent én daarmee je brood verdienen. Het is hard werken, maar dat is helemaal niet erg als je doet wat je leuk vindt. Je krijgt er zoveel mooie dingen voor terug!

ANGSTEN/BLOKKADES

Het najagen en volhouden van je doelen, dromen en idealen vergt doorzettingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit en vrij denken. Te veel nadenken, piekeren, besluiteloosheid, onzekerheid, angsten en twijfels kunnen je remmen en je weerhouden er écht voor te gaan. Samen gaan we ervoor om beter met al deze obstakels en blokkades om te gaan, zodat je meer vrijheid en zelfvertrouwen vindt om er écht voor te gaan.

MOTIVATIE

Vanuit mijn eigen ervaringen heb ik geleerd om écht te ondernemen en werkzaamheden te creëren die me inspireren en motiveren. Het inspireren en ondersteunen van anderen, zodat zij gaan doen wat ze leuk vinden en waar hun kracht ligt, is waar ik blij van word. Ik gun iedereen een leven en een baan waarin ze kunnen schitteren en uitblinken. 

Ik denk dat als iedereen doet wat hij/zij écht leuk vindt, de wereld een stuk mooier wordt.

Zet Die Doelen

Doe! Je Ding

Face Je Angst

Ken Je Kracht

Volg Je Hart

Work Je Flow

Poets Je Etalage

Fix Je Admi

Wie ben ik?

289763793_5640653135958594_8046110964056919267_n_edited.jpg

Nils Westerhoff

| Zangcoach | Muzikant | Songwriter | Producer |

Sinds 2015 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik met trots NW Music | Coaching & Production opgebouwd. Mijn eenmanszaak floreert dankzij diverse en bovenal muzikale activiteiten, workshops, bootcamps en lessen.
 

Naast mijn werk als songwriter en muziekproducer verzorg ik, als zzp'er onder de vlag van Vocal Center, hoogwaardige, praktische en resultaatgerichte zangcoaching, groepszanglessen en songwritinglessen. Tevens organiseer ik zang- en songwritingcamps zowel nationaal als internationaal. Binnen Vocal Center maak ik deel uit van een gespecialiseerd zorgteam, waar we een adviserende rol hebben bij stemproblemen en stemonderhoud. We bieden ook vocal massages om de zangspieren te ontspannen.
 

De weg naar zelfstandig ondernemerschap was voor mij een leerschool vol uitdagingen. Na mijn conservatoriumtijd ondervond ik aanvankelijk opstartproblemen en nam ik diverse bijbaantjes om rond te komen. Mijn onbekendheid met ondernemen en zoektocht naar mijn ware passie leidden tot de nodige obstakels. Vallen en opstaan waren onvermijdelijk, maar ik besefte al snel dat leren van anderen cruciaal is in dit proces.

Ook nu, wanneer ik nieuwe projecten start, besef ik dat constante inzet en toewijding essentieel zijn. Sommige dingen lukken niet, zoals het VOF-avontuur in 2021, waarbij ik samen met iemand een onderneming opstartte die even later helaas strandde. Shit happens en ik zie het niet als een mislukking, ik heb er veel van geleerd! En gelukkig bieden nieuwe mogelijkheden en uitdagingen zich altijd aan.

 

Zelfstandig ondernemen vergt bloed, zweet en tranen, maar al die inspanningen brengen energie, positieve vibes, mooie momenten, successen en inkomen met zich mee. Al deze elementen vormen de brandstof voor mijn passie en liefde, waardoor ik het grootste deel van mijn tijd doe wat ik leuk vind, op mijn eigen tempo, op mijn eigen plek, op mijn eigen manier. Natuurlijk zijn er minder leuke momenten, maar dat hoort bij het leven.
 

Sinds 2012 geef ik coaching, waarbij mijn kracht ligt in het verbinden met mensen, hen enthousiasmeren en te laten groeien. Ik ben open, geduldig, begripvol en heb een sterk empathisch vermogen. Zonder vooroordelen te werk gaan is mijn principe; ik laat mensen altijd zichzelf zijn. Vanuit deze basis ondersteun ik startende ondernemers bij het opbouwen van hun bedrijf, waarin ze kunnen schitteren door te doen wat ze écht willen. Mijn begeleiding is echter niet beperkt tot ondernemers; iedereen die voelt dat hij/zij nog niet volledig tot bloei komt, krijgt van mij dat zetje om te bloeien.

Opleiding

 • ArtEZ Conservatorium | Popacademie

 • Vocal Center | Interne opleiding tot vocal coach

Certificering

 • ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten | HBO Bachelor of Music
   

 • Vocal Center | Certificaat Level C

 • Vocal Center | Certificaat Level D

 • Vocal Center | Zorgteam Member

 • THIM Hogeschool voor de Fysiotherapie | Vocal Massage

bottom of page