top of page

Reizen

inspirerende (mid)weken om jezelf een boost te geven

inspiratieWEEk DRENTHE

Een midweek weg. Een inspirerende en resultaatgerichte investering in jezelf. Op een mooie locatie met alle voorzieningen bezig zijn met het creëren van jouw dromen en bouwen aan jouw toekomst. Wat zou jij het allerliefste willen doen? Hoe zou jij je leven graag in willen vullen zodat je kan doen waar je écht gelukkig van wordt? Leer (weer) luisteren naar je hart en je gevoel. Droom, denk grooten handel ernaar.

 

Met privé coaching, groepssessies, workshops, activiteiten, ontspannen. Volledig verzorgd inclusief eten en drinken.
Aan het eind van de week heb je waardevolle lessen geleerd, stappen gezet, doelen bereikt, successen behaald en een duidelijke visie voor de toekomst en/of die van jouw bedrijf.

sing & songwriting bootcamp 

las negras, spanje

Tijd voor wat you-time! Dit bootcamp is een week vol songwriting. Op zoek naar een begin of nieuwe invalshoeken van songwriting. Wat mooi is aan songwriting is dat het een reis naar binnen is, terug naar jouw essentie. Een intieme persoonlijke ervaring, maar met allemaal gelijkgestemden. Ook besteden we aandacht aan de stem. Door kennis over de zangstem kun je meer uit songs halen die je schrijft. Kennis maakt rijk. Dat doen we in individuele sessies en met de groep.
 

Dat allemaal op een te gekke locatie in Spanje in de plaats Las Negras, voorzien van alles wat je schrijvershart begeert. Vrijheid, natuur en mooie mensen om je heen. Je schrijft in deze week minimaal één song onder begeleiding van onze coaches en producers. De ideale week om jouw songwritingskills naar een volgend level te tillen.

Zingen aan zee
l
as negras, spanje

 

Een heerlijk ontspannen week in Zuid Spanje all inclusive in een privé hotel in Las Negras waarbij zingen het enige is waar we ons op gaan focussen (en genieten van de omgeving). Zingen kan jou vrijheid geven. Zingen is je kwetsbaar opstellen. Iets wat niet voor iedereen vanzelfsprekend is maar essentieel is voor het (terug)vinden van jezelf. En dit allemaal in een leuke en gezellige groep, onder leiding van ervaren, professionele coaches.
Een prachtig cadeau voor jezelf.
 

Een week lang persoonlijke ontwikkeling door middel van individuele coaching, masterclasses, workshops, stem massages, groepslessen, podium coaching, muzikale activiteiten en natuurlijk heel veel Spaanse gezelligheid! Olé!

Als je zelfstandig ondernemer bent (of wordt) kun je de 21% btw over jouw coachings terugkrijgen van de belastingdienst!

bottom of page